Online / e-Boekhouden

Online boekhouden

Steeds vaker vinden ondernemers het prettiger om de boekhouding online te regelen. Dit neemt werk uit handen maar bovendien kunt u overal waar u bent online uw administratie bekijken. Er worden vele pakketten aangeboden via radio- en tv commercials waar u zelfstandig mee aan de slag kan. Maar wat gebeurd er als u zaken verkeerd verwerkt? Verkeerde aangiften, boetes, naheffingen?

Bij Twan helpen wij u erbij om alles op een goede manier te verwerken en komt met advies. Niet onbelangrijk u krijgt deze applicaties er gratis bij. Tevens biedt Twan de mogelijkheid om documenten digitaal aan te leveren waarna u ze over op de wereld weer kunt bekijken in het Digitale Archief, zo houdt u inzicht en overzicht over uw zaken.

U Bepaalt zelf uw online boekhouding

Bij Twan bepaalt u zelf wat u wilt. Kiest u voor online boekhouden dan biedt Twan u de mogelijkheid om de documenten via een scan, PDF online aan te leveren via mail,  het plaatsen van bestanden in een digitaal dossier of via uw mobiel.

Voordeel van online boekhouden

Het voordeel van online boekhouden is dat de administratie veel efficiënter ingekleed kan worden zodat er meer tijd over blijft voor fiscale en administratieve advisering. Daarnaast heeft u automatisch de beschikking over een online back-up; al uw bestanden worden digitaal vastgelegd in een persoonlijke klantomgeving. Daarnaast kunt u geld besparen op kasten en ordners.

Een portal

Twan voorziet iedere klant van een persoonlijke inlog om van één punt alles te bekijken en van commentaar te voorzien. Via het project management systeem kan Twan u realtime monitoren en daardoor sneller en beter adviseren dan een gemiddeld administratiekantoor. Het enige dat nodig is is een goed werkende internetverbinding!

Digitale administratie

Twan maakt voor klanten die hun administratie niet meer in onoverzichtelijke mappen willen hebben gebruik van een digitaal archief. In het digitale archief vind u zaken zoals facturen, bankafschriften, contracten , formulieren en aangiften. Hoe u dat doet? Heel simpel: scannen/fotograferen, mailen en klaar!

 

Slim Simple Snel